Asztalitenisz

2023.11.30. 20:00

Nem kerülték el a sikerek a PEAC-ot egyik helyszínen se

Kvanduk Bence

Forrás: PTE PEAC

Két helyszínen kellett bizonyítania a PEAC asztaliteniszezőinek az országos ranglistaversenyen. A lányok a fővárosban bizonyíthattak, míg a fiúknak Szombathelyre kellett utazniuk, hogy bemutathassák képességeiket.

A versenyeken az U17-es, az U19-es és a felnőtt korosztály mérte össze tudását, a pécsiek zöme viszont ennél is fiatalabb volt, hiszen sokan 15 évesként indultak, a siker viszont így sem kerülte el az egyesületet.

A Nagy Judit - Nagy Rebeka pár mind az U17-es, mind az U19-es páros versenyszámot megnyerte köszönhetően a felnőtt Extraligában szerzett tapasztalataiknak is. Szuhanyik Gréta és Nagy Judit az U17-es női egyéniben is bezsebelt egy bronzérmet.

A fiúknál párosban a legfiatalabb korosztályban jött egy bronz, amit Pálos Gergő a celldömölki Gőgös Martinnal az oldalán ért el.

A felnőtteknél Molnár Dávid szállította a pécsi sikert, aki a Dunakeszi VSE sportolójával, Kishegyi Ákossal karöltve nyerte meg a Vörsas Kupa felnőtt férfi páros számát. Mint ismert, Molnár is szerepel a PEAC Extraliga csapatában, ráadásul már évek óta a nemzetközi színtéren is bizonyít a klub egyik nagy reménységeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában