Vívás

2023.12.20. 16:00

Karddal az oldalukon indultak portyázni

Bama.hu

Forrás: Villa Complov SC

Szolnokon rendezték a legfiatalabb párbajtőrvívók versenysorozata, az Olimpici Grand Prix újabb fordulóját. A Villa Complov SC ezúttal az újonc (U14) lányok között indított sportolót, Csonka Johannát. A csoportkörben hat asszójából négyet nyert meg a komlói vívó, aki a táblán előbb felülmúlta román ellenfelét, majd alulmaradt ukrán riválisával szemben, így a 29. helyen végzett a 89 induló közül.

Mahler Balázs képviselte a komlói klubot Zágrábban, a 25. Božićni Turnir felnőtt párbajtőrversenyen. A férfiak 19 fős mezőnyében Mahler a csoportkörben hat asszójából négyet megnyert, majd a 16-os táblán alulmaradt, így a 12. helyen végzett a horvát fővárosban. A férfi és női mezőny tagjaiból alakult vegyes csapatok versenyében hat együttes indult. Mahler, a négy klubból és két nemzetből verbuválódott csapat tagjaként szerzett ezüstérmet. A csapat további tagjai: Plazzeriano Gábor (PTE-PEAC), Partics Péter (Danubius RSC) és Maurizio Bogović (MK Zagreb) voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában