Kézilabda

2023.12.30. 09:00

Másfél hónap után támad fel az élvonal: újra pályán a Kozármisleny

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Rég láthatta már bajnokin akcióban a Kozármisleny KA női kézilabdacsapatát a szurkolótábor, hiszen november 11-én a Vasas elleni döntetlen volt az utolsó találkozója az NB I.-ben. A 10. forduló azonban már most megérkezett, s szombaton 18 órától újra elrugaszkodik Gyulay László együttese, amely a 10. helyezett Dunaújvárost fogadja. Természetesen a gárda szeretne a lehető legjobb eredménnyel búcsúzni a 2023-as évtől.

– Azt hiszem az egész csapat nevében mondhatom, hogy nagyon izgatottan várjuk, hogy újra hazai közönség előtt játszhassunk – nyilatkozta Scheffer Zsanett a klub felületein. – A szurkolóink buzdítása óriási löketet ad nekünk mindig a pályán. Ahhoz, hogy szombaton győztesen hagyjuk el a pályát, nagyon fontos, hogy egy fegyelmezett és agresszív védelmet tudjunk húzni a kapunk elé, és ebből építeni a támadást. Szeretnénk minél kevesebb hibával, koncentráltan és egységes csapatként játszani. Remélem, minél többen kilátogatnak erre a mérkőzésre is fantasztikus hangulatot teremtve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában