Labdarúgás

2024.01.26. 20:30

Agyvérzése után megerősödve tér vissza Kulcsár Árpád

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Vészesen közeleg a Merkantil Bank Liga NB II. tavaszi szezonja, így a PMFC utolsó alkalommal tesztelhet szombaton 11 órától a Id. Dárdai Pál Edzőközpontban, méghozzá a harmadosztály bajnokaspiránsával, a Szentlőrinc labdarúgócsapatával. A drukkerek számára jó hír, hogy a belépés ingyenes, továbbá a büfé is nyitva lesz, de a pécsi klub hivatalos felületén még egy ennél örömtelibb dologról is beszámolt.

Novemberben vette át a PMFC kispadját Kulcsár Árpád, akinek az irányításával az esztendő utolsó három bajnokijából kettőt sikerrel zárva a hatodik helyen vonulhatott téli pihenőre a baranyai együttes. A folytatásra való felkészülés előre megtervezett menetrend szerint január elején el is kezdődött, mígnem egy váratlan esemény jelentősen beárnyékolta a csapat és legfőképp a vezetőedző életét.

– Istenigazából kisebbfajta agyvérzésen vagyok túl, emiatt az elmúlt hetekben kórházi ápolásra szorultam – nyilatkozta a klub hivatalos oldalának Kulcsár. – Szerencsésnek mondhatom magam abból a szempontból, hogy ez a típusú agyvérzés jóindulatú és semmifajta komolyabb utóhatása nincsen. Jó ideje hazaengedtek, fokozatos terhelés mellett visszatérhetek a normális életbe és a mindennapi munkába. Bevallom, a hozzám közelállók jobban megijedtek, mint én, de mindenkit megnyugtatnék, hogy mostanra már teljesen jól vagyok. Köszönöm mindazoknak, akik aggódtak értem!

Kulcsár Árpád elárulta, tervei szerint jövő héten megerősödve, teljes elánnal visszatér a csapat élére, hogy a szakmai stábbal közösen folytassa a munkát , s a PMFC céljai mellett játékban is előrelépjen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában