Labdarúgás

2024.01.17. 13:57

Az egyiptomi szélső sem dobta fel a PMFC támadójátékát (galéria)

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

A felkészülés során sem megy a gólszerzés a PMFC-nek, még ha az elmúlt szombaton büntetőből sikerült is betalálnia a Vukovarnak. Az NB II. két és fél hét múlva lévő rajtjára trenírozó klub szerdán délelőtt azonban már nem tudta bevenni a négy napja edzésbe álló Kaposvár kapuját. Igaz, ehhez a vendégek portásának is volt köze, 4-5 nagyobb védése is volt.

Az első félidőben még inkább a hazai gárda támadott, de a szünetben való cseréket követően, valamint miután a védelmet is utánpótlás játékosokra cserélte a Pécs, a vendégek támadói szép akciókat vezettek. Ezek közül használt ki egyet Mayer Milán, aki szinte a labdaátvétel után álló helyzetből lőtt jobb külsővel a kapu bal oldalába, majd Babinszky a felezőtől szólózott a piros-feketék kapujáig, elfektette Varga Dánielt is, majd az üres kapuba lőtt a gólvonalról.

A Pécsben ezúttal már nem volt ott a legutóbb szép cseleket bemutató Kántor Kevin, sőt, az első játékrészben csupán egy próbázó volt a gyepen, Nagy Tamás, aki az Amerikai Egyesült Államok egyetemi bajnokságában pallérozódott. Ezúttal nem igazán hívta fel magára a figyelmet. A fordulás után a sajátnevelésű játékosok mellett a hétvégén is pályán lévő Máris Dominik érkezett, illetve az egyiptomi-magyar Ramez Medhat lépett pályára. Utóbbi soha nem játszott még hazánkban. Az egyiptomi Mokawloonnál sajátította el az alapokat, majd a Pyramids FC-hez, s a Wadi Deglához vezetett útja. Járt kölcsönben a görög Ergotelisznél, majd hazájában a Gaishnál. Tavaly július óta klub nélkül tengődik a 24 éves balszélső támadó.

PMFC–Kaposvár 0–2 (0–0)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés.
PMFC: Varasdi (Varga D., 71.) – Terbe (Varga B., 65.), Takács (Kaszás, 65.), Szeles (Pejovics, 65.), Majnovics (Tóth G., 65.) – Krausz (Bachesz, a szünetben), Hudák (Ócsai, 65.) – Harsányi (Máris, a szünetben), Gera (Ramez, a szünetben), Bukovics (Szabó M., a szünetben) – Nagy T. (Soós A., a szünetben). Edző: Németh Zsolt.
Gólszerzők: Mayer M. (67.), Babinszky (84.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában