Kosárlabda

2024.01.18. 12:01

Egy lépésre a Final Four – végleges menetrend

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Véglegessé vált a 2024-es Killik László Női Magyar Kupa negyeddöntőinek menetrendje, amelynek sorsolását még december végén tartották meg Székely Norbert -szövetségi kapitány- és Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) főtitkárának a segítségével.

A tavalyi lebonyolítási rend változatlan, a negyeddöntő párharcokat a magasabban rangsorolt csapatok otthonában bonyolítják le. Február 21-én, szerdán a TARR KSC Szekszárd a Sopron Basketet fogadja, egy héttel később pedig az E.ON ELTE BEAC győri vendégjátékát lehet figyelemmel kísérni. Március 13-án este már meglesz a négy továbbjutó, hiszen aznap 18 órától rendezik meg az NKA Universitas Pécs–Vasas Akadémia, valamint a DVTK-Hun-Therm–TFSE-MTK találkozókat. A négy továbbjutó együttes egy klasszikus Final Four keretében küzdhet meg a trófeáért, melynek helyszíne és időpontja: Győr, 2024. március 16-17. (szombat-vasárnap).

Forrás: MKOSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában