Labdarúgás

2024.01.26. 12:03

Elhagyta a farkasfalkát: távozott a mohácsi közönségkedvenc

Móga Richárd

Forrás: Mohácsi TE 1888 - Labdarúgás

Amilyen nagy örömöt okozott a mohácsi szurkolók számára, hogy szeretett NB III.-as labdarúgócsapatuk gólérzékeny támadóval, Károly Bálinttal erősödött, annyira is szomorkodhatnak, hogy imádott kapusuk, Farkas Máté három és fél év után távozik.

A sokat látott hálóőr civil életében történt változások miatt a jövőben már nem a Mohács sikereiért küzd – közölte a klub közösségi felületén. Farkas Máté a 2020/21-es és 2022/23-as szezonban is oroszlánrészt vállalt a bajnokságot nyert együttes szereplésében, amit mi sem mutat jobban az, hogy mindkét alkalommal bekerült a bajnokság válogatottjába, köszönhetően megbízható és kiegyensúlyozott teljesítményének.

Ráadásul dicséretre méltó, hogy első bajnoki címe során mindössze 5 alkalommal vették be a kapuját, másodszorra is csupán hatszor.

A Mohács labdarúgócsapata január 27-én, szombaton 11 órától a PMFC U19-es együttese ellen tesztelhet hazai környezetben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában