Kézilabda

2024.01.12. 20:00

Fontos bejelentést tett a Kozármisleny a rangadó előtt

Közvetlen rivális otthonába látogat az NB I. 11. fordulójában a Kozármisleny KA női kézilabda-csapata, a 12. helyezett Békéscsaba kihívója lesz szombaton 18 órától. A mérkőzést YouTube-on lehet majd élőben követni az MKSZkezilabda csatornán.

Kvanduk Bence

Forrás: mislenykezi.hu

Kiemelten fontos mérkőzéshez érkezett az újonc Kozármisleny KA, hiszen egy közvetlen riválist érhet be egy sikerrel. a Békéscsaba épp két ponttal előzi meg a sereghajtó gárdát, így egy győzelem ellenük nagy lépés lehet a bennmaradás felé is akár. Persze a rutin a vendéglátó oldalán áll majd, de Brettnerék lelkesedése kiegyenlítheti ezt a különbséget, s a szívükkel soha, egyetlen pillanatra sem volt probléma.

– A csapatunk jó állapotban van, megfelelőek voltak az edzések, illetve a debreceni meccs után jutott idő egy kis regenerációra, pihenésre – kezdte Gyulay László vezetőedző, majd a Békéscsabára is rátért. – Egy nagyon rutinos, tapasztalt együtteshez látogatunk. Éppen közvetlenül előttünk van a tabellán. Az nagyon érdekes, hogy hazai pályán még nem tudtak győzni, nekünk pedig idegenben nem sikerült még pontot szerezni. Kielemeztük, feltérképeztük a játékukat! Arra számítok, hogy egy kiélezett, jó mérkőzést játszhatunk. Be kell valljam, a felkészülés során nem rájuk készültünk elsősorban, hanem a saját problémáinkat igyekeztünk megoldani. Bizakodó vagyok, rendkívül örülnék, ha pontot, pontokat tudnánk szerezni. Mindent meg fogunk tenni, hogy sikerüljön!

A szakvezető talán kicsit nyugodtabban készülhetett azért is erre az összecsapásra, mert az egyesület vezetése biztosította támogatásáról, s egy 1+1 éves szerződést kínált neki, amit el is fogadott.

– A vezetőség teljes egyetértésben volt, hogy Lacinak kínáljunk szerződést a folytatásra – jelentette ki a klubelnök, Kovács Tamás. – Elhivatott, akinek már egyértelműen kék-fehér vére van! A szakmai felkészültsége mellett a lojalitás is nagyon fontos volt számunkra. A megbeszélés nagyon rövid volt, mert mindkét félnek ugyanazok a céljai: a legmagasabb szinten tartani kézilabda csapatunkat!

Gyulay második éve vezeti a felnőtt gárdát, de már előtte is a klub kötelékében tevékenykedett, vele jutott a csapat az élvonalba.

– Váratlanul ért, hogy ilyen hamar leült velem egyeztetni a klub a hosszabbításról, de nagyon jól esett – fogalmazott erről a tréner. – Szeretném nagyon megköszönni a bizalmat és az elismerést, nagyon jól esik, hogy itt megbecsülik a munkámat, illetve a többiek munkáját! Nem volt kérdés, hogy elfogadom az ajánlatot! Szeretek itt lenni, szeretek itt dolgozni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában