Futás

2024.01.16. 09:20

Haladnak a népszerű futóverseny előkészületei

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Minden évben rengeteg embert vonz, hogy részt vehessen a Pécs–Harkány futóversenyen, amely már elérte a negyedik X-et. A 40. eseménynek pedig már el is készült a versenykiírása, lépésről lépésre halad a szervezés. Változtatás a tavalyihoz képest, hogy minimálisan emelkedett a nevezés díja, viszont a verseny első három helyezettje pénzdíjban részesül. 

– Nyugodtan mondhatom, hogy a verseny szervezése időarányosan jól áll. A szükséges megállapodásokat megkötöttük. Ahol még nincs meg a megállapodás, ott előrehaladott állapotban zajlanak a tárgyalások. Az online nevezést megnyitottuk, már meg is jöttek az első nevezések. Itt hívnám fel a figyelmet, hogy a regisztráció a versenyre csak a befizetett nevezési díj mellett érvényes – számolt be róla a PVSK atlétikai szakosztályának vezetője, Freier Balázs. 

A részletes versenykiírás a pvsk.hu weboldalon elérhető, s az esemény Facebook-csoportjában is folyamatosan közlik az új információkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában