Kézilabda

2024.01.06. 12:00

Három meccset egyeztettek le eddig

Kvanduk Bence

Fotó: Nagy Lajos

Újra munkába állt a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata, hogy a legjobb formájában érkezzen meg a február 4-i NB I.-es tavaszi rajtra. 

A Bányász 8 ponttal nem igazán nyugodtan várhatja az idény második felét, hiszen a PLER-Budapest csupán 1 egységgel gyűjtött kevesebbet, s a sereghajtó Fejér B.Á.L. Veszprém is négynél tart, szóval az eredmények szerencsétlen alakulása esetében két meccs alatt beérheti a két mögötte álló a 12. komlói gárdát. Persze a helyzet korántsem ennyire sötét, hiszen a 6. Budakalász is csak négy ponttal van Marosán György együttese előtt, azaz akár nagy lépésekben lehet felfelé is haladni még. 

A vezetőedző a klub felületein azt is elmondta, hogy ennyi megszerezhető ponttal kalkulált az idény előtt a szezon ezen szakaszában, csak nem ilyen összetételben számított rá. A Tatabánya és a Csurgó elleni sikerrel nem számolt, ugyanakkor hagyott el így olyan pontokat is a csapat, amelyeket megszerezhetőnek érzett. 

– A védekezésünk a megfelelő szintre került, ez talán már a szezon elején is működött. Támadásban pedig lépkedtünk szépen előre, október végére, november elejére már összeálltak a páros és hármas kapcsolatok – fogalmazott. 

Az eddigi tervezett edzőmeccsek időpontja 

január 10., 17.00: Carbonex-Komló–Budai Farkasok, 
január 18., 18.00: Carbonex-Komló–Djakovo (horvát). 
január 26., 18.00 PLER–Carbonex-Komló.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában