Labdarúgás

2024.01.02. 18:09

Kapussal bővítette keretét a Kozármisleny

Kvanduk Bence

Forrás: HR-Rent Kozármisleny

Újabb játékos érkezését jelentette be a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata. Daru Bencét követően az együttes másik végébe szerződtettek labdarúgót Oroszi István személyében, ezzel növelve kapusposzton is Aczél Zoltán választási lehetőségeit. 

– Amikor érkezett a megkeresés, nem gondolkoztam sokat – jelentette ki Oroszi. – Szeretem az új kihívásokat, a környék is nagyon szimpatikus. Nem jártam még soha Pécsen sem korábban, ezért is nagyon örülök, hogy mostantól a Kozármisleny csapatát fogom erősíteni! 

Lékai Soma posztriválisa a Budafoki MTE gárdájától érkezik Baranyába, ebben az idényben még nem léphetett pályára sem a bajnokságban, sem a Magyar Kupában. A 23 éves portás a Nyírsuli és a Nyíregyháza korosztályos együtteseit megjárva került a Ferencvároshoz, ahonnan az U19-es csapatot elhagyva Soroksáron folytatta karrierjét. Ott az NB II.-ben kevés lehetőséghez jutott, így a Fradi II.-höz visszatérve az NB III.-ban fejlesztette képességeit. Végül 2021-ben szerződött a piros-feketékhez, ahol az első idényében tizenegy találkozón védhette az együttes kapuját a másodosztályban. Az előző szezon nem sikerült számára hasonlóan, csak két bajnokit és egy kupameccset bíztak rá.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában