Labdarúgás

2024.01.18. 14:20

Kiütés a javából: hét nagykozári labdarúgó is bevette a komlói kaput

Móga Richárd

Forrás: Komlói Bányász SK 1922

Gólfesztivált tartott a Nagykozár labdarúgócsapata a Baranya Vármegyei Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság hétközi fordulójában, Komlón.

A két együttes először lépett pályára a népszerű kupasorozat keretein belül, de a Komló második számú alakulata hamar feledné ezt a produkciót. Ezzel szemben Takács Lajos büszke lehet fiaira, az pedig külön öröm lehet számára, hogy hét különböző játékos is feliratkozott a gólszerzők közé. Persze azt ki kell hangsúlyozni, hogy osztálykülönbség van a két klub között.

Az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatóság idén összesen harmincnyolc együttes részvételével szervezi meg a sorozatot, amely már hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvend. Hat műfüves nagypályán – Mohács, Komló, Kozármisleny, Sellye, PMFC Stadion, Id. Dárdai Pál Labdarúgó Edzőközpont – pattog majd a labda, ezzel is segítve az egyesületek téli felkészítését. 

Nagykozár–Komló II. 7–0 (4–0)

Komló. Vezette: Nagy Norbert. Nagykozár KSE: Lukics B. – Németh T. (Sági, 41.), Faragó (Meretei, 41.), Policsek, Béres Má. – Laki (Béres Mi., 41.), Mufics, Babai (Mozsgai, 41.), Lukics M. – Rigó, Duraku (Teszárik, 41.). Sport36 Komlói Bányász II.: Horváth V. – Papp K. (Petrétei, 41.), Magyar, Tamás B., Farkas – Mihályfi (Bartek, 41.), Iván G., Jurátovics (Halbrucker, 41.), Laczkó – Horony (Biró, 41.), Király Gy. (Sághy, 41.).

Gólszerzők: Duraku (13.), Babai (29.), Rigó (31.), Németh T. (38.), Lukics M. (45.), Policsek (70.), Teszárik (76.).

A közelgő hétvégén a vármegyei I.-II. o. alakulatok ismét bizonyíthatnak, sőt, először az idei kiírásban a legalacsonyabb osztályban vitézkedő spílerek is főszerephez jutnak.

Szombati mérkőzés eredménye: Siklós–Ócsárd 4–3.
Vasárnapi eredmények: Villány–Beremend 8–2, PTE PEAC II.–Harkány 4–0, Bóly–Somberek 2–1, Boda-Diana–Töttös 2–1, Kétújfalu–Sellye 7–0, Lovászhetény-Pécsvárad–Véménd 5–1, Szajk–Himesháza 2–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában