Kosárlabda

2024.01.07. 11:00

Letörné az NKA Pécs a Sólymok szárnyát

Kvanduk Bence

Forrás: MKOSZ

Egy látványos sikerrel, 73–50-re nyerve zárta le 2023-at december közepén az NKA Universitas Pécs II. férfikosárlabda-csapata az NB I. B. Zöld-csoportjában, vasárnap azonban már itt is van az új év első kihívása. Csirke Ferenc együttese Nagykőrösre utazik a Sólymokhoz, hogy megpróbálja letörni ellenfele szárnyait 17 órától. 

Ez egyszer már sikerült a fiatal pécsieknek, hiszen még Sértő Ádámmal ellenük kezdték el az idényt szeptember végén, s 85–78-as sikert arattak. Természetesen azóta nem csak a vezetőedző személye változott az akadémistáknál, a három különböző keretből összeálló csapat szinte egyetlen meccsre sem állt ki pontosan ugyanazzal a játékosállománnyal, így ez is befolyásolja, hogy sikerül-e megismételni az őszi eredményt. 

A két együttest egyébként sem választja el egymástól sok, a pécsiek 7 győzelemmel és 6 vereséggel épp a 6 sikert és 7 bukást számláló Nagykőrös előtt állnak a tabellán a hatodik pozícióban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában