Kézilabda

2024.01.03. 09:00

Részcélokkal indul a BL-szereplőhöz a Misleny

Csupán négy napja, hogy a Dunaújváros ellen visszatért a parkettre a Kozármisleny KA női kézilabdacsapata, máris itt az újabb kihívás. Az NB I. 9. fordulójából pótolandó meccsre utaznak Bánfaiék Debrecenbe, a BL-induló otthonába 18 órára.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Ha nem is az ország legerősebb csapatához, de egy hasonlóan kemény ellenfélhez, a Debrecenhez utazik a Kozármisleny szerdán, ahol a Dunaújváros elleni vereséget követően próbálhat magasabb szintre lépni, hogy majd a riválisok ellen győzelmi esélyekkel állhasson ki később. 

– Nagyon szeretnénk még egyszer megköszönni azt a szurkolást és buzdítást, amit a Dunaújváros ellen kaptunk – kezdte Gyulay László vezetőedző a Misleny felületein. – Igyekeztünk meghálálni a szeretetet, amit kapunk a közönségünktől minden mérkőzésen. Sajnos nem sikerült nyerni. Ettől függetlenül nagyon jól helytálltunk 50 percig. A következő meccsünk egy elég komoly sorozatnak lesz az első állomása, hiszen Debrecenbe megyünk, majd utána Békéscsabára, az MTK-hoz és a Váchoz. 

Ezeken az összecsapásokon az ellenfelek által képviselt minőség mellett azzal is meg kell majd birkóznia Szatmáriéknak, hogy sorozatban négy olyan találkozót játszanak, amikor távol vannak a szurkolótáboruktól, ha sokan el is kísérik őket. 

– A tavalyi év bronzérmeséhez látogatunk, amely ezzel jogot szerzett a Bajnokok Ligája indulásra, ott pedig elég tisztességesen szerepelt, komoly eredményeket mutathat fel. Ezeken a mérkőzéseken részcélokat kell megfogalmaznunk, amiket a csapat képes teljesíteni. Remélem, hogy tudunk olyan periódusokat produkálni, mint a Dunaújváros ellen az első 20–25 percben. Ha ez sikerül, akkor nagyon elégedett leszek. A legfőbb célunk, hogy ne legyenek sérüléseink és problémáink, és önmagunkhoz képest játsszunk egy remek mérkőzést – folytatta. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában