Labdarúgás

2024.02.18. 20:30

A Sasok szálltak a legmagasabbra: két izgalmas büntetőpárbajt hozott a minidöntő

Móga Richárd

Forrás: Misinai Sasok

Fotó: Balaskó László

Utoljára léptek pályára a vármegye háromban vitézkedő labdarúgócsapatok a Téli Műfüves Bajnokság idei kiírásában, így szerencsére nyugodtan kiengedhették a gólcsapokat a főszereplők.

Nyolc találkozó vezette fel a PEAC műfüves pályáján megrendezett háromcsapatos mindöntőt, ahol a Misinai Sasok, a Vajszló, valamint a Borjád bizonyíthatott. A Csík-csoport veretlen listavezetője, a Vajszló két győzelmet és két döntetlent jegyzett négy kör alatt, míg legfőbb riválisa, a Misinai Sasok három győzelmet és egy döntetlent tudhatott maga mögött. Ennél jobb mutatókkal csak a Borjád dicsekedhetett, ugyanis a Dárdai-csoport egyik bajnokaspiránsa hibátlan mérleggel jutott a fináléba.

IMG_0823
Fotó: Laufer László

A minidöntő nem is kezdődhetett volna izgalmasabban, ugyanis már az első ütközeten büntetőpárbaj döntött, sőt, a második találkozón is tizenegyeseket kellett rúgniuk a játékosoknak. A harmadik összecsapáson Fáy Dániel Áron egyetlen találata aranyat ért, így a Misinai Sasok nagy csaták után megnyerte a trófeát.
A Misinai Sasok mérlege a népszerű kupasorozatban: 6 mérkőzés, 4 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, 17 lőtt gól, 6 kapott gól.
A minidöntő eredményei: Misinai Sasok–Vajszló 1–1 (1–3 büntetőkkel), Vajszló–Borjád 2–2 (büntetőkkel 2–3), Borjád–Misinai Sasok 0–1.
További mérkőzések: Olasz–Szársomlyó 1–4, Gyód–Hosszúhetény 2–2, Bányász–Egerág 1–8, Pellérd–Kökény 4–1, Bogád–Mozsgó 6–2, Baksa–Szalánta 3–1, Palotabozsok–Újpetre 3–1, Kölked–Lippó 3–2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában