Labdarúgás

2024.02.20. 11:00

A szárnyaló Nyíregyházától szerzett támadót a Szentlőrinc

Kvanduk Bence

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Tovább erősíti keretét az NB II.-be vágyó Szentlőrinc SE labdarúgócsapata. A szintén magasabb osztályba, az élvonalba igyekvő Nyíregyházától érkezett a tavaszra Pataki Bence.

A 20 éves támadó középpályás végigjárta a lépcsőfokokat a Szpari utánpótlásában, majd 2022-ben éppen a Szentlőrinc ellen debütált a másodosztályban. Tavaly 32 bajnoki találkozón, illetve az osztályozókon is számítottak rá a nyíriek, két góllal segítette az együttest. Idén a szárnyal Spartacusban már kevesebb lehetőség jutott neki, egyszer volt kezdő, illetve tízszer csereként léphetett pályára. Ennél viszont több lehetőségre vágyott, így ha átmenetileg is, de a klubvezetéssel közösen a váltás mellett döntött. 

– A további fejlődésem miatt nagyon örülök a szentlőrinci lehetőségnek, mert szeretnék minél több időt a pályán tölteni – fogalmazott a gyors, technikás, jól egy-egyező játékos hírében álló Pataki Bence a Lőrinc bejelentésében. – Nagyon jó társaságba kerültem, ezt már most érzem, gyorsan befogadtak a srácok. Bízom benne, hogy jó játékkal, gólokkal és gólpasszokkal tudom segíteni az NB II-be igyekvő új csapatomat, amely, nagyon remélem, eléri a célját!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában