Labdarúgás

2024.02.15. 15:28

Bővítette keretét a PMFC: baloldali támadó érkezett

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi József/pmfc.hu

Igazolt még egy támadót a PMFC a téli átigazolási ablak utolsó napján. Az ETO FC Győrtől a korosztályos válogatott Lacza Alex érkezik kölcsönbe vásárlási opcióval. Így Rácz Balázs és Miknyóczki Ádám után újabb labdarúgó csatakozott Kulcsár Árpád NB II.-es csapatához.

A 19 éves, balszélen bevethető ballábas játékos Szlovákiában született, majd a perbetei focicsapatban sajátította el a sportág alapjait. Később a Komárom, majd a Győr figyelt fel a tehetségére. Miközben az ETO-nál mászta a szamárlétrát az U15-ös szlovák válogatottba is behívták, s jelenleg is az U20-as nemzeti csapatuk tagja.

Az előző másodosztályú idényben 22 mérkőzésen követelt magának helyet a zöldeknél, s a Békéscsaba, a Szeged és a Dorog ellen is betalált, idén 12 találkozóval gyarapította tapasztalatát, s két gól fűződik ezeken a nevéhez.

– Örömmel csatlakoztam a Pécshez – jelentette ki a fiatal szélső a klub közleményében. – Azon leszek, hogy minél előbb pályára léphessek, és az elkövetkező félévben jó teljesítményt nyújtva gólpasszokkal, vagy éppenséggel gólokkal segítsem a csapatot. Bízom benne, hogy sikeres időszak elé nézünk, aminek érdekében mindent megteszek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában