Labdarúgás

2024.02.07. 16:39

Előrébb lépett a Lőrinc

Kvanduk Bence

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Folytatta felkészülését a Szentlőrinc SE, s a labdarúgó NB III. Délnyugati csoportjának veretlenje Kaposváron már győzni is tudott.

Kaposvár–Szentlőrinc 2–3 (0–0)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés. 
Szentlőrinc: Héninger – Miklós, Havas, Keresztes, Németh – Kiss K., Sághy, Hleba, Kiss-Szemán – Novák, Csörgő. Csereként beállt: Szmola, Kiss M., Tamás, Erdész, Kesztyűs, Medgyesi. Edző: Pichler Gábor.
Gólszerzők: Babinszky (53., 58.), ill. Novák (50.), Csörgő (73.), Kesztyűs (82.).
Pichler Gábor: – Ezen a mérkőzésen léptünk előre azokon a területeken, amelyeken mindenképpen változtatni szerettünk volna a szombathoz képest. Párharcokban erősebbek voltunk, mentálisan jobb formát mutattak a srácok. Az első félidőben az agresszivitás, a küzdelem dominált. A folytatásban a jó presszingünknek köszönhetően megszereztük a vezetést, viszont olyan formában vagyunk, hogy jött egy öt perces rövidzárlat, amikor két hibánkat azonnal büntette az ellenfél. Ezt nem engedhetjük meg magunknak a jövőben, viszont utána a kezünkbe vettük az irányítást, és fordítot-
tunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában