Labdarúgás

2024.02.15. 09:36

Fiatalokkal is négyet lőtt a Szentlőrinc

Kvanduk Bence

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Végéhez közelít a Szentlőrinc SE labdarúgócsapatának felkészülése a Magyar Kupára, illetve az NB III. küzdelmeire. A piros-feketék ennek mentén egyre jobb formába lendülnek, s fiatalokkal felállva legyőzték a Siklóst a szerdai edzőmeccsükön. Négy gólszerzővel nyertek 4–0-ra. 

Szentlőrinc–Siklós 4–0 (2–0)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés.
Szentlőrinc: Varga S. – Miklós, Erdész, Tamás, Sebestyén – Medgyesi, Hleba – Major, Múcska, Helesh – Szabó Z. Csereként beállt: Gergics, Takács G., Simonics, Varga B. Vezetőedző: Pichler Gábor.
Gólszerzők: Helesh, Tamás, Major, Szabó Z.
Pichler Gábor: – Hasznos felkészülési mérkőzést játszottunk! Egyrészről az NB III.-as keretből tudtuk pótolni azon játékosok hiányzó játékperceit, akik kevesebb lehetőséghez jutottak a korábbi találkozókon, továbbá hét-nyolc arra érdemes fiatalt tudtunk felhozni az U19-es együttesből és mérkőzésszituációban megnézni őket egy felnőtt ellenféllel szemben. Sok pozitív dolgot láttunk, dolgozunk tovább a megtervezett felkészülésünk szerint. Köszönjük a Siklósnak a lehetőséget, sok sikert kívánunk nekik a tavaszra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában