Labdarúgás

2024.02.07. 16:24

Hosszú időre elmeszelte az MLSZ a PMFC védőjét

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Még hosszú ideig fájó lesz a PMFC számára, ahogyan befejeződött a labdarúgó NB II. 19. fordulójában a Siófok elleni rangadója. No, nem a 88. percben szerzett egyenlítő gól miatt lehetnek csalódottak a pécsi labdarúgók, szurkolók és edzői stáb, sokkal inkább a ráadásban történtek miatt. A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága négy meccsre elmeszelte ugyanis a fejelő Hadaró Valentint.

Mint ismert, Krausz sárga lapos belépőjét követően szabadultak el az indulatok a pályán. A vendégek felpaprikázva rohanták le a játékvezetőt a már csereként beálló pécsi védőnek pirosat reklamálni, mondván könyékkel találta el csapattársuk arcát. Emiatt viszont a hazaiak is oda özönlöttek, amiből lökdösődés lett, s egy piros lap. Ezt kapta Hadaró, mert lefejelte egyik ellenfelét. Emiatt kell a szélső védőnek négy mérkőzést is kihagynia. Mellette Rácz Lászlóra és Krauszra sem számíthat Kulcsár Árpád legközelebb, ők öt-öt sárgájuk miatt hagyják ki a soron következő találkozót.

Hadaró a Kazincbarcika, a Vasas, az Ajka és a Gyirmót ellen sem szerepelhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában