Labdarúgás

2024.02.28. 09:26

Most csilloghat csak igazán a HR-Rent Kozármisleny

Most, szerdán kell majd igazán odatenniük magukat a kék-fehéreknek. A HR-Rent Kozármisleny NB II.-es labdarúgócsapata az élvonal 6. helyezettjét, az MTK Budapestet fogadja 17.00-tól a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

Kvanduk Bence

Egy mérkőzésen bármi megtörténhet, szól az örök igazság, s ez kedvezhet a HR-Rent Kozármislenynek is, amikor a magasabb osztályból hozzá látogató ellenfelet, az MTK Budapestet fogadja a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A két kék-fehér gárda – amelyek kooperációs kapcsolatban is vannak – összecsapásán természetesen a fővárosiak lesznek az esélyesek, de már nem egyszer okoztak Kirchnerék meglepetést ebben az idényben. 

HR-Rent Kozármisleny
Hegedűs és a HR-Rent Kozármisleny megmutathatja mit tud az élvonalbeli csapat ellen
Fotó: Laufer László

Ráadásul tavaly azt is láttuk, hogy egy másodosztályú csapat képes lehet egészen a döntőig menetelni, hiszen a Budafok Mátyus János vezetésével megtette ezt.

A HR-Rent Kozármislenynek napjai voltak a feltöltődésre

Most a Misleny számára persze az a legfontosabb, hogy a Soroksár elleni kisiklást követően megmutassa, hogy napok alatt képes visszarázódni abba a mentális állapotba, amellyel előtte a Győrt legyűrte. Ugyanakkor a vendégeknek is lesz mit bizonyítaniuk. Ugyan a Mezőkövesdet hétvégén legyőzték, előtte viszont a Puskás Akadémiától egy hatost kaptak, ami ott lehet még a fejekben. Emellett nyilván nem akarnak egy alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben elvérezni, viszont éppen ezért a fővárosiakon lesz a nagyobb nyomás. 

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének programja 

Szerda: Mezőörs (Győr-Moson-Sopron I.)–Vasas (NB II.) 13.00, HR-Rent Kozármisleny (NB II.)–MTK Budapest (NB I.), Veszprém (NB III., Észak-Nyugat)–Kecskemét (NB I.) 17.00, Tiszakécske (NB II.)–Kisvárda (NB I.) 18.00, Debrecen (NB I.)–Ferencváros (NB I.) 19.00. 

Csütörtök: Szentlőrinc SE (NB III., Dél-Nyugat)–Nyíregyháza (NB II.) 13.00, Újpest FC (NB I.)–Paksi FC (NB I.) 19.00. 

Korábbi eredmény: Diósgyőr (NB I.)–Zalaegerszeg (NB I.) 4–2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában