Vízilabda

2024.02.05. 16:00

Jó kezdés után végül búcsúzniuk kellett

Kvanduk Bence

Forrás: Shutterstock

Remekül kezdte a Komjádi Kupát a PSN-PVSK férfivízilabda-csapata. A Kaposvár ellen 19–11-re nyertek a pécsi fiatalok az első fordulóban végig dominálva a meccset.

Este már a BVSC-Zugló ellen a találkozó vége már nem sikerült jól. Az utolsó másodpercig küzdött a Pécs, de végül Reisz Patrik hiányában, illetve a büntetőpárbajban vétett hibák miatt botlott a szinte teljes kerettel kiálló fővárosiak ellen.

Végül a Vasas ellen ért véget a Pécs útja a kupában. Az angyalföldiek már az első negyedben elhúztak, s végül 10 góllal múlták felül a PSN-
PVSK-t, amely így harmadik lett a C-csoportban 4 pontjával, elsőként épp a Vasas lépett tovább.

– Összességében pozitívnak értékelem a három mérkőzést, sajnos, menet közben is akadtak egészségügyi problémák – összegezte az utolsó meccset Zlatko Rakonjac, a pécsi vezetőedző. – Ami nem tetszett, hogy amikor a Vasas már annyira elhúzott, hogy érezhető volt, hogy nem tudunk nyerni, néhányan feladták a mérkőzést, és nem küzdöttek eléggé. Ezt majd helyre kell tenni, mert a sportolónak az utolsó sípszóig, vagy a célba érkezésig küzdenie kell.

Eredmények: Kaposvár–PSN-PVSK 11–19, PSN-PVSK–BVSC-Zugló 14–17 – büntetőkkel, PSN-PVSK–Vasas 10–20.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában