Labdarúgás

2024.02.29. 16:04

Kozármisleny: Küzdöttek becsülettel, de most csak ennyi volt ebben

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Nem tudott meglepetést okozni a HR-Rent Kozármisleny NB II.-es labdarúgócsapata az élvonalban szereplő MTK ellen, de Aczél Zoltán így is dicsérhette sajátjait.

Aczél Zoltán, a HR-Rent Kozármisleny vezetőedzője: – Fájó a kiesés, mert egy nagyot álmodtunk, de sajnos a csoda korán elszállt. A mérkőzés elején, a kapott gólig nagyon jól futballoztunk, azzal a labdabirtoklással nem nagyon engedélyeztünk lehetőséget az MTK-nak. Nemhogy pariban voltunk, hanem komoly fölényünk volt ekkor, de sajnos megint dobtunk egy hibát az ellenfélnek, egy visszafejelt labdából el tudtak jönni, és vezetést szereztek. Egy jó képességű csapat az MTK, egy osztállyal feljebb játszanak, sajnos a kapott gól kicsit megroppantotta a csapatomat. A játékosaim tisztelettel küzdöttek, mindent beleadtak, nem a vasárnapi bajnokira tartalékoltak. Az MTK érvényre juttatta, hogy jobb csapat, de most dicsértem meg a saját játékosaimat az öltözőben, mert jó munkát végeztek egy jó MTK ellen. Az osztálykülönbséget néha el lehet tüntetni, ez nekünk csak hellyel-közzel sikerült. A második félidőben volt egy jobb periódusunk, ekkor három 100 százszázalékos helyzetet hagytunk ki. Tisztelem a játékosaimat, dolgoztak becsülettel, de most csak ennyi volt bennünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában