Kosárlabda

2024.02.01. 14:08

Sportszerűségből jeles: a mohácsi kosarasok kapták a baranyai szövetség Fair Play díját

A napokban adták át a Baranya Vármegyei Kosárlabda Szövetség díjait, a Mohácsi TE 1888 kosarasai a sportszerűségért járó elismerést vihették haza, teljesen megérdemelten.

Máté Balázs (Mohácsi Újság.hu)

Forrás: BMKSZ

A szövetség méltatása szerint 2022/23. évi Egyed Mihály Megyei Férfi Kosárlabda Bajnokság négyes döntőjét - időben meghatározva - május 21. vasárnapra tervezte a BMKSZ versenybizottsága.

A PEAC III egy héttel az esemény előtt jelezte, hogy az edző elfoglaltsága miatt nem tud megjelenni a tornán.

A három érintett csapat sokat variált és tett különböző javaslatokat a folytatásra. A Mohácsi TE 1888 csapata jelezte, hogy a rendezvény miatt többen a munkabeosztásukat szervezték át, mások magánrendezvényeket mondtak le, ennek ellenére nekik bármilyen időpont megfelel, csak szeretnék lejátszani a döntőt.

A mérkőzéseket végül az eredeti időpontban, a kezdési időpontok megváltoztatásával lejátszották, mely során a Mohács a PEAC III-tól vereséget szenvedett a döntőben.

A Mohácsi TE 1888 csapata az átszervezés során példát mutatott sportszerűségből, a döntőben méltósággal viselte el a vereséget, ezért megérdemelten részesül a Fair Play díjban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában