Labdarúgás

2024.02.13. 13:01

Több fontos ügy is terítékre kerül a szerdai Ligaértekezleten

Móga Richárd

A Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Vármegyei Igazgatósága január végén már nyilvánossá tette a vármegyei bajnokságok tervezett tavaszi indulásainak időpontjait, de február 14-én, szerdán tartják a hagyományos tavaszi Ligaértekezletet a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karán 16.30-kor, így nem kizárt, hogy néhány dolog változik majd. 

A megbeszélés napirendjei között szerepelnek a versenyügyekkel kapcsolatos információk, a tavaszi idény óra-perces programegyeztetése, valamint a képzés a főrendezők részére. Az utóbbival az igazgatóság célja a fegyelmi helyzet javítása, az egyesületek rendezéssel kapcsolatos feladatainak áttekintése, annak érdekében, hogy a rendezők a mérkőzések rendjének biztosításában minél hatékonyabban tudjanak részt venni. 

Nem igazán lep meg senkit, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a képzésre, ugyanis az őszi szezon végén két sajnálatos eset is történt Baranyában. Gondolhatunk a Báta–Dunaszekcső vármegye hármas bajnokira, mikor is megtámadták a játékvezetőt, de a decemberi Lovászhetény-Pécsvárad–Villány is nagy port kavart.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában