Labdarúgás

2024.02.07. 09:04

Újra élesben tesztelnek az NB III.-as csapatok

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Rámutatott a PTE-PEAC hétvégén a Szentlőrinc SE hibáira, amin Pichler Gábornak dolgoznia kell az NB III. Dél-Nyugati csoportjának rajtjáig, illetve a már az előtt esedékes labdarúgó Magyar Kupa-fordulóig. Már szerdán kiderülhet persze, hogy mi az, amit már sikerült javítani, hiszen a piros-fekete együttes Kaposvárra utazik 11 órára, ahol egy újabb bajnoki rivális ellen mérheti fel, hol tart, illetve első kézből szerezhet arról is információkat, hogy mit várhat majd a tavasszal a Rákóczitól. 

A Mohácsi TE is pályán lesz 18 órától szerdán, a vendége a horvát NK Vardarac lesz, amely vezeti az Eszék-Vinkovci bajnokságot, ami a helyi ötödik vonal egyik osztálya. Péter József alakulatának a Paksi FC II. elleni 1–1-et követően kell folytatnia a finomhangolást, illetve elérnie azt, hogy a riválisok elleni is saját játékát tudja játszani. 

Az első bajnoki fordulóig már nem egészen egy hónap van vissza, ez idő alatt kell még az együtteseknek megerősíteniük a keretüket, letesztelni a próbajátékosokat, illetve egy-két taktikai újítást, s erőnlétileg is elérni azt a formát, amellyel sikeresen vívhatják meg az előttük álló csatákat, hiszen a Szentlőrinc a bajnoki címre hajt, míg a Mohács meg akarja tartani harmadosztályú tagságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában