Kézilabda

2024.02.02. 16:00

Újra meglódítják a csillét a Bányászok a NEKA ellen

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Eljött a pillanat, amire már rengeteg komlói sportbarát várt. A Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata megkezdi tavaszi szereplését az NB I.-ben, ráadásul rögtön egy rangadón mutathatja meg, hogy mit lehet tőle várni a bajnokság folytatásában. Az ősszel két ponttal többet gyűjtő, s így három helyezéssel előrébb lévő NEKA érkezik szombaton 18 órára az Eszperantó térre, hogy megütközzön a Bányásszal.

Marosán György tanítványai nem habozhatnak, s meg kell szerezniük az összes pontot ezen a találkozón, hiszen a bajnokság ezen szakaszában, hazai pályán, a közvetlen riválisok ellen nem hibázhatnak, ha még az év végén is életben akarják tudni a céljaikat, hiszen a jobbik kieső helyen álló PLER sem fog habozni, ha esélyt kap az előzésre.

Van is miért visszavágnia Jerkovicséknek a Nemzeti Kézilabda Akadémiának, hiszen az őszi összecsapásukat egy góllal az akkori házigazda nyerte.
Az biztos, hogy mindkét fél részéről óriási akaratot és kemény védekezést láthat majd a publikum. A kérdés csupán az, hogy ki koncentrál majd jobban, és melyik együttes támadójátéka lesz dinamikusabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában