Labdarúgás

2024.03.05. 20:30

Botrányba fulladt egy baranyai mérkőzés, ismét a játékvezető húzta a rövidebbet

Móga Richárd

Illusztráció.

Forrás: newjsag.hu

Ismételten botrányba fulladt egy Baranya vármegye hármas labdarúgó mérkőzés, a Palotabozsok–Dunaszekcső találkozó, ami végül hivatalosan a harmincegyedik percben félbeszakadt.

A tavaszi pontvadászat a Czibulka-, a Csík-, valamint a Dárdai-csoportban is hétvégén kezdődik majd, de néhány napja az utóbbiban pótolták a középmezőnyben tanyázó Dunaszekcső listavezető elleni vendégjátékát, vagyis pótolták volna.

A balhé egy tizenhatoson belüli szerelési kísérlet miatt robbant ki. Az esetet követően a játékvezető azonnal a büntetőpontra mutatott, ekkor viszont a vendégcsapat egy emberként számonkérte a döntést. A rendezők és a két asszisztens azonnal a főszereplő védelmére kelt, de nem sikerült megakadályozni mindent. A hazai labdarúgók elmondása alapján, az egyik dunaszekcsői mezőnyjátékos meglökte a bírót, csapattársa pedig nyomdafestéket nem tűrő módon beszélt vele, ezért villant a két a piros lap. A túloldalon az állítás annyiban más, hogy lökésre nem emlékszik senki.

Mindenesetre az biztos, hogy a Dunaszekcső vezetőedzője ezután bement a pályára, majd lehívta együttesét. Mint kiderült, nem akarta, hogy valamelyik játékosánál elszakadjon a cérna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában