Labdarúgás

2024.03.17. 18:51

Az utolsó percekben jött a dráma, már kieső helyen a PMFC

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Nagy csatát vívott egymással a Csákvár és a PMFC a labdarúgó NB II. 25. fordulójában, de veszélyes akciókat nem igazán láthatott a közönség sokáig, inkább a mezőnyben dúlt a párbaj. A szünethez közeledve, viszont Varasdinak nagyon kellett figyelnie, kétszer is hárítania kellett.

A fordulást követően a Pécs volt az aktívabb, s Szabó Máté két veszélyes lövéssel is észrevétette magát, Zelizi viszont rajta volt a labdán. Az 51. percben egy szöglet után ünnepeltek már a pécsiek, de a játékvezető úgy látta, nem került a hazai kapuba teljes terjedelmével a labda. A folytatásban Hudák lövését leszámítva inkább a hazaiak voltak veszélyesebbek, és egy lehetőséget ki is használtak. Egy jobb oldali szögletet csúsztatott Simon András a hosszúba.

Mivel a Budafok ikszelt közben a Tiszakécskével, már kieső helyen a PMFC!

AQVITAL FC CSÁKVÁR–PMFC 1–0 (0–0)
Labdarúgó NB II., 25. forduló. Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont. Vezette: Sipos Tamás (Punyi Gyula, Márkus Péter).
CSÁKVÁR: Zelizi – Szalai P. (Nahirnij, 56.), Babós L., Karacs, Murka – Ominger, Mészáros D., Szakály D. – Tamás N. (Yablonsky, 81), Nagy Z. (Simon A., 64.), Gazdag V. (Dusinszki, 64.). Vezetőedző: Tóth Balázs.
PMFC: Varasdi – Terbe, Pejovic, Rácz L., Hadaró (Majnovics, 82.) – Hudák, Harsányi I. (Tóth-Gábor, 90.) –  Lacza (Vas B., a szünetben), Szabó M., Miknyóczki – Gera Z. (Rácz B., 56.). Megbízott edző: Czinkon Szabolcs.
Gólszerző: Simon A. (88.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában