Kézilabda

2024.03.13. 19:34

Egy félidőt tartotta magát a Misleny a Vác ellen

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Vereséget szenvedett a Vác otthonában a Kozármisleny KA női kézilabdacsapata az NB I. 14. fordulójából pótolt találkozón.

A mérkőzés első gólját a Misleny, egész pontosan Lengyel szerezte, de azt követően berámoltak négyet is a hazaiak, s ez a három találatos különbség stabilizálódott is a két együttes között egy darabig. A 14. perc elején azonban Szatmári Melinda már egalizált. Egy hazai időkérés véget vetett a kék-fehérek lendületének, s ismét a Vác került nyeregbe. A szünetig tudta tartani a lépést a Misleny, hiszen kétgólos hátrányban ment pihenni az ötödik helyezett ellen.

A fordulást követően már kijött a két csapat játékereje közti különbség, s a hazaiak rohamtempóban kezdték el lehagyni a sereghajtót. Végül 13 gólos különbséggel zárult az összecsapás.

Vác–Kozármisleny KA 34–21 (13–11)
Női kézilabda NB I., a 14. fordulóból pótolt mérkőzés. 
Vác: Bukovszky, Csizmadia, Győri – Ballai A. 6, Csíkos 4, Ballai B. 3 (1), Such 5, Marincsák 1, Kurucz 1, Bánfai K. 4, Csire 1, Bencsik, Bordás 2, Kuczora 6 (1), Kovalcsik 1. Edző: Herbert Gábor. 
Kozármisleny: Wichmann, Pusztai, Szabó L. – Imrei R., Brettner 4, Grosics, Köpösdi 1, Halász B., Lengyel 2, Bánfai V. 2, Imrei N., Scheffer 6 (1), Tobak, Zsemberi 2, Szatmári 3, Hadnagy 1. Edző: Gyulay László.

Következik (03. 21., 18.00): Budaörs–Kozármisleny.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában