Asztalitenisz

2024.03.09. 11:00

Kezdődik az Extraliga második szakasza

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Megkezdődik hétvégén a férfiasztalitenisz Extraliga második szakasza, amelyet a Komlói Bányász és a címvédő PTE-PEAC Kalo-Méh is a felsőházban kezdhet meg. Éppen ebben a sorrendben végeztek a tabella élén az alapszakaszban, mivel az elmúlt hétvégén a komlóiak nyerték a baranyai rangadót.

A folytatásra 13-13 pontot hozott át a két baranyai együttes, a Soltvadkert és a Celldömölk két pont hátrányból hajt majd a négyes döntőt érő helyezésekre. Igaz, az ötödik Mosonmagyaróvárnak (7 pont) és a Székesfehérvárnak (5 pont) vajmi kevés esélye van, hogy változtasson a finalisták kilétén. A csata inkább azért fog dúlni majd, hogy a döntőknél a legjobb párosítást érjék el az együttesek. 

A Komló szombaton 15 órakor Székesfehérváron igyekezhet tovább növelni pontjai számát, míg ezzel egy időben a PEAC Mosonmagyaróváron lép majd asztal mögé. 

A következő baranyai derbire május közepén Pécsen kerül majd sor, s valószínűleg a finálék során is összecsap majd a két együttes egymással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában