Kézilabda

2024.03.21. 10:37

Nem feltartott kézzel lépnek pályára a mislenyiek Budaörsön

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Csütörtökön 18 órakor újabb nehéz meccsen lép pályára a Kozármisleny KA női kézilabdacsapata. Az NB I. 17. fordulójában a 6. helyezett Budaörs ellen kell helytállnia a sereghajtónak. 

– Az utóbbi időben a saját hibáink javításán van a hangsúly – nyilatkozta Bánfai Virág. – Ha a technikai hibák számát tudjuk csökkenteni, akkor egy jó meccs elébe nézünk. Mostanában a negyvenedik perc környéken elfogy­tunk és szeretnénk ezt kitolni. Támadásban precízebben kell játszanunk, a befejezésekkel akadnak problémák az utóbbi időben, de úgy gondolom, védekezésben is nehéz dolgunk lesz, mert sok rutinos játékos van az ellenfél csapatában. Nem szeretnénk feltartott kézzel pályára lépni! 

Mindeközben a Kozármisleny KA gőzerővel készül arra is, hogy március 27-én, szerdán este hat órakor a szupersztárokkal tűzdelt Győri Audi ETO KC együttesét fogadja. Azért, hogy a lehető legtöbb szurkoló megnézhesse ezt a találkozót, arra a meccs­re Pécsre költözik a gárda, a Lauber Dezső Sportcsarnokban lesz a találkozó, amelyre már lehet jegyeket vásárolni. Sőt, érdemesebb mielőbb megtenni ezt akár online, a kozarmislenyka.mytix.hu honlapon, hiszen rohamtempóban fogynak a helyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában