Díjátadó gála

2024.03.06. 14:00

Knoch Viktort és Burján Csabát is örök bajnokává választotta a Pécsi Sportiskola

Díjátadó gálát rendeztek a frissen átadott Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban kedden délután. A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola nem csak az elmúlt esztendő, de egy egész emberöltő alatt elvégzett munkát is elismerte.

Kvanduk Bence

Másfél órán át szinte csak a nevek sorolását hallhatta a Lauber Dezső Sportcsarnok közönsége, annyi díjat, oklevelet adhattak át a Pécsi Sportiskola kiválóan teljesítő növendékeinek az intézmény díjátadó gáláján, amit a breaking szakosztály sportolói színesítettek meg előadásukkal. A gálán három életműdíjat is átadtak, illetve a Pécsi Sportiskola Örökös Bajnokává választották Mazács Fanni, Bali Dániel és Farkas Balázs után a két olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázót, Knoch Viktort és Burján Csabát is.

Pécsi Sportiskola
A Pécsi Sportiskola breaking szakosztálya szórakoztatta a közönséget
Fotó: Csobán Róbert

A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola díjazottai

Az év felnőtt női sportolója: Konkoly Zsófia (úszás).
Az év felnőtt férfi sportolója: Bicsák Bence (triatlon).
Az év utánpótlás sportolói: Böhönyei Bálint (aerobik), Miklós Eszter (aerobik), Divják Dejan (vízilabda), Hartmann Máté (úszó).
Az év edzője: Sümegi Odett (aerobik), Guothné Réfi Eszter (aerobik), Tóth János (kézilabda), Jancsik Árpád (úszás), Turós Máté (úszás), Safrankó Donát (vízilabda), Arató Zoltán (vízilabda), Lukács Gergely (vízilabda), Tóth Szilárd (triatlon).
A Pécsi Sportiskola Örökös Bajnoka: Knoch Viktor (olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó), Burján Csaba (olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó).
A Pécsi Sportiskoláért díj: Nyitrai József.

Életműdíjak

Fogarasi Sándor (közép- és hosszútávfutó edző, a Pécsi Atlétikai Club és a Pécsi Futó Klub ügyvezető elnöke, jelenleg a Pécsi Sportiskola atlétikai szakosztályát vezeti).
Harmat Tamás (válogatott kézilabda játékos, majd edző, a Baranya Megyei Kézilabda Szövetség edzői bizottságának vezetője a 90-es években).
Schwara László (labdarúgó, a PMSC egykori vezetője, 1990 és 2004 között a sportiskola módszertani vezetője, hosszú ideje a PEAC-nál dolgozik).

Szakosztályi elismerés

Aerobik: Ákoshegyi Dóra, Márton Nóra, Iván Léna, Pintér Rea Athina, Rudolf Hanga.
Atlétika: Rácz Mátyás, Varga Eszter.
Breaking: Miskolczi Noel Zsolt, Nagy Dávid Metod, Böki Gergely, Ystanes Sütő Jenny.
Jégkorong: Komáromi Bence, Jancsi Áron, Dusza Ákos.
Kézilabda: Lépold Bendegúz, Winkler Dávid Adolf, Szommer Gergő, Lipcsik Ádám, Márton Bence, Várnagy Márton, Szögi Kata, Fórizs Amira Hanna, Ignácz Dorina, Deák Janka Jázmin, Männer Kinga, Jauck Julianna.
Sportlövő: Kassai Antónia.
Szinkronúszó: Katona Rebeka, Takács Fanni.
Tornász: Ádám Zlatán, Csalódi Lana, Szabó Nóra, Szárnyas Boglárka, Leibham Kiara Edit, Fenyősi Laura.
Triatlonista: Mocsári Bence, Soós Gergő Gyula, Makkos Szabolcs, Draxler Alexia, Barakonyi Márton, Pálinkás Tünde.
Úszó: Jászó Ádám, Iván Bence, Kállai Barnabás, Kovács Bence Péter, Májlinger Bence, Németh Kolos.
Vízilabdázó: Imre Kolos, Tóth András, Maser Márk, Holl Gábor, Varga Benedek, Vogronics Zalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában