Labdarúgás

2024.03.09. 21:27

Tizenegy sárga villant Komlón, míg Pécsen vallatni lehetett volna a hétvégi bajnokival

Az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság tizenhetedik fordulójának slágermeccse még hátravan, de a szombati játéknap is emlékezetesre sikeredett. Komlón tizenegy sárga villant, Pécsen antireklámot csináltak a focinak, Siklóson pedig győzött a rutin.

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Alacsony színvonalú mérkőzést láthatott az a közel hatvan szurkoló, aki kilátogatott a PVSK–Nagykozár mérkőzésére. A legnagyobb helyzetre kilencvenkét percet kellett várni, mikoris egy vendég sarokrúgás után Winkler kiejtette a labdát, az ebből született lövést pedig a gólvonalról sikerült menteni. Ahogy az a PVSK hivatalos felületén is olvasható, ez a találkozó antireklámot csinált a focinak.

Tizenegy sárga villant Komlón, de máshol sem kegyelmeztek egymásnak a felek.
Tizenegy sárga villant Komlón, de máshol sem kegyelmeztek egymásnak a felek.
Fotó: Laufer László

– Akkor lehet edzői elképzelést, taktikát felvázolni, a játék minőségét javítani, ha vannak hozzá játékosok. Ezen a mérkőzésen az akarat, és a küzdelem a múlt meccshez képest javult ugyan, de ez lenne az alap. Labdarúgó mérkőzéseket nem ezen a napon látottak miatt szeretik a nézők – nyilatkozta a klub hivatalos oldalának a PVSK trénere, Schneider Gábor.

PVSK–Nagykozár 0–0
Pécs. Vezette: Nagy N. (Hahner, Mindszenti). PVSK: Winkler – Kerényi, Nagy J., Demeter Tornyos (Kotsis, 65.)–Farkas, Ádám (Bihari, 72.), Szendelbacher (Mitrovik, 67.), Duraku (Róth, 67.) – Sziládi, Varga D. Vezetőedző: Schneider Gábor. Nagykozár KSE: Lukics B. – Teszárik (Lukics M., 86.), Nagy M., Béres Má., Laki – Meretei, Babai, Mufics (Faragó, 35.), Rigó – Kiss K., Bodor. Vezetőedző: Takács Lajos.

Tizenegy sárga villant Komlón, ahol az első játékrész kiélezett küzdelmet hozott. A második félidő elején és a végén is Miltner Szabolcs elcsendesítette a hazai drukkereket, így sikerült begyűjteni a három pontot Molnár Gábor legénységének, de nagyon kellett ehhez az is, hogy Pölöskei Tamás büntetőt védjen.

Komló–PTE PEAC II. 0–2 (0–0)
Komló. Vezette: Mehringer (Resch, Jakab A.). Sport36 Komlói Bányász: Lesnyik – Szücs B., Vajk, Blész (Kulcsár G., szünetben), Belina – Kardos, Turi, Bognár B. (Jégl, 75.), Illés Sz. – Városi, Tóth A. (Al-Besani, 82.). Vezetőedző: Turi Zsolt. PTE PEAC II.: Pölöskei – Nagy G. (Nyitrai, 18.), Horváth M., Gál Sz. (Bozsánovics, 82.), Magyar D. (Kiss K., 62.) – Miltner, Rácz L., Oszvald, Udvardi – Gelencsér G., Lukács M. Vezetőedző: Molnár Gábor.
Gólszerzők: Miltner (46., 92.).

Bíró Ferencnek ugyan nagyobb merítési lehetősége volt, de ezúttal a rutin győzött. Szentes az első játékrészben kétszer is mattolt, Reith találata a második félidő közepén pedig gyakorlatilag lezárta az összecsapást.

Siklós–Lovászhetény-Pécsvárad 0–3 (0–2)
Siklós. Vezette: Nagy Zs. (Véghelyi, Karcagi). Siklós: Bogdán B. (Szabó Dáv., 74.) – Bizderi, Ignácz O., Látschám, Patkó (György, 80.) – Gyimesi, Pólics – Rotaru (Kalányos, 80.), Szabó Á. (Magyar L., 74.), Könyvásó (Takács Z., 80.) – Szabó Dán. Vezetőedző: Bíró Ferenc. Lovászhetény-Pécsvárad KFT: János G. – Németh A., Tóth M., Kungl, Spánitz – Juhász L., Kovács A., Rácz E., Reith – Szentes, Kelemen (Stercz, 88.). Vezetőedző: Varga László.
Gólszerzők: Szentes (17., 19.), Reith (68.).

Vasárnapi mérkőzés: Villány–Bóly (14.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában