Labdarúgás

2024.04.12. 11:04

Az éllovas bukását reméli a Harkány, amely azért alaposan megszenvedhet

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Az igencsak komoly hullámvölgyben lévő Sellye sikerében bízik az aranyéremről még nem lemondó Gyógyfürdő Harkány labdarúgócsapata az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei II.-es bajnokság huszonharmadik fordulójában. 

Igaz, az idei kiírásban a listavezető Szederkény még csak pontot sem vesztett otthon, sőt, tíz hazai bajnokin harmincegy gólt szerzett, és csupán hatot kapott. Ezzel szemben a Sellye idegenben kilenc találkozó alatt tizenkét pontot jegyzett (4 győzelem, 5 vereség). Na de mindentől függetlenül a Harkánynak hoznia kellene a saját mérkőzését, ami azért a kiváló formában lévő Komló II. ellen nem ígérkezik könnyű feladatnak. 

Továbbá nagy csata várható Ócsárdon is, ahol az a Véménd vendégeskedik, amely február vége óta nem talált legyőzőre. A két fél között mindössze két egység van, ráadásul a házigazda eggyel kevesebb bajnokit tudhat maga mögött, tehát az előzésre jó esély van, sőt, talán még a bronzéremről sem tett le a címvédő. 

Szombati mérkőzés: PTE PEAC III.–Boda-Diana SE, (14.00). 
Vasárnapi mérkőzések: Himesháza KSE–Kaitz Agro Somberek SK, Közműépker Lánycsók SE–Szajki SE, K. Ócsárd SE–Véménd KSE, Gyógyfürdő Harkány–Sport36 Komlói Bányász II., Szederkényi SE–Sellye VSK, GSH Töttös SE–DDC Focivilág Beremend, (mindegyik 16.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában