Labdarúgás

2024.04.07. 14:26

Az utolsó percben szállította a sikert a nyerő csere, így már hét meccse veretlen a pécsi együttes

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Vasárnapra maradt az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság huszonegyedik fordulójának talán legjobban várt mérkőzése, a rögtönzött bronzcsata.

A liga jelenleg legjobb formájában lévő együttese a tavalyi bronzérmest látta vendégül, és próbált visszavágni az idei két vereségért (3–0, 1–2). Mindenesetre az első félidőben nem talált fogást ellenfelén a házigazda, sőt, a fordulást követően viszonylag hamar vezetést szerzett a Bóly labdarúgócsapata.

Na de aztán érkezett a pécsi nyerő csere: Fűrész Bence a hatvanadik percben Udvardit váltotta, majd egy perccel később már ki is egyenlített. Aztán az idő haladtával úgy tűnt, hogy nem változik az eredmény, de a kilencvenkettedik percben büntetőhöz jutott a PTE PEAC második számú csapata, Fűrész pedig higgadtan értékesítette a kínálkozó lehetőséget. Ezzel a sikerrel a pécsi brigád fellépett a harmadik helyre, és már hét meccse veretlen.

PTE PEAC II.–Bóly 2–1 (0–0)
Pécs. Vezette: Albert G. (Mindszenti, Pór G.). PTE PEAC II.: Győri – Nagy G., Ujvári, Horváth M., Jeránt – Fröhlich (Farkas M., 78.), Udvardi (Fűrész, 60.), Miltner, Oszvald – Bóka, Lukács M. Vezetőedző: Molnár Gábor. Bólyi SE: Fürdős – Szentmártoni, Neidhardt, Staub, Schleich (Maul, 65.) – Stefán, Zsebe G., Zsebe D., Nagy Zs. – Kutor (Móhr, 85.), Menyhei. Vezetőedző: Horváth Dávid.
Gólszerzők: Fűrész (61., 92. – második büntetőből, illetve Zsebe D. (53.).

A huszonegyedik forduló negyedik mérkőzését, a Komló–Nagykozár összecsapást a tervek szerint május 15-én, szerdán 18 órától bonyolítják majd le Komlón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában