Kosárlabda

2024.04.05. 14:30

Ismételhet a Panthers

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Az elmúlt idényben nagyon izgalmasan alakult pécsi szempontból a Magyar Kupa előtt, azonos helyszínen játszott Hepp Kupa négyesdöntője is. A PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata nem csak bejutott a fináléba, de egy egylabdás meccsen a trófeát is elhódította az Újbuda MAFC ellen.

Idén mindez megismétlődhet, hiszen míg az egyik ágon a Vasút a Cegléddel csap össze az elődöntőben szombaton, addig a MAFC a Fóttal csatázik, s mindkettő esélyesként fut neki a maga párharcának.

Nem is tenne rosszat mentálisan a Panthersnek, ha bejutna a fináléba, s ott az NB I. B. Piros-csoportjának második helyezettjével találkozna, hiszen a MAFC-ot még nem tudta legyőzni ebben az idényben, s egy sikerrel feloldhatná ezt a helyzetet egy estleges egymás elleni bajnoki döntőre. Ugyan addig még jó pár ütközetet meg kell vívni, akkor is ez a legvalószínűbb záró csatája az évnek.

A Hepp Kupa programja

Szombat
11.00: Újbuda MAFC–Fót.
14.00: Cegléd–PVSK-Veolia.

Vasárnap
11.00: Bronzmérkőzés.
14.00: Döntő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában