Labdarúgás

2024.04.18. 14:01

Leteszik a lantot, majd ismét egymásnak feszülnek a baranyaiak

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Hűsebb idő várható ugyan, mint a vármegye hármas bajnokság tizennyolcadik körében volt, de annyira azért nem lesz hideg, hogy befagyjanak a gólcsapok.

A Hosszúhetény egy győzelemmel gyakorlatilag bajnoknak mondhatná magát, igaz, matematikai esélye még lenne az Egerágnak, de nehéz elképzelni, hogy a tizenhét bajnokiból tizenötöt megnyerő listavezető rossz útra tévedne, főleg a szezon ezen szakaszán.

A Misinai Sasok együttese szombaton lép pályára, egy sikerrel pedig az élre lépne, de a Vajszló könnyűnek ígérkező meccsel folytatja a pontvadászatot, így ezúttal nincs sok sansz az előzésre. A már említett Hosszúhetényhez hasonló helyzetben van a Dárdai-csoport éllovasa, a Palotabozsok, ráadásul épp a legfőbb üldözője, a Borjád ellen gyarapíthatná eddig megszerzett pontjait.

Mindenesetre az Újpetre és a Szársomlyó kiváló hangulatban várhatja a hétvégét, ugyanis mindkét fél bejutott a Baranya Vármegyei Kupa negyeddöntőjébe.

Czibulka-cs. (12), 19. kör: Hosszúhetény–Sásd, Mágocs–Újpetre, (mindkettő 04.20., 16.30), Bányász–Hidas, Szászvár–Egerág, Orfű–Bogád-Pogány, Olasz–Szalánta, (mindegyik 04.21., 16.30).
Csík-cs. (12), 19. kör: Misinai Sasok–Nagydobsza, (04.20., 12.00), Kishárságy–Mozsgó, Pellérd–Gyód, Szigetvár–Baksa, Hobol–Kökény, Szabadszentkirály–Vajszló, (mindegyik 04.21., 16.30).
Dárdai-cs. (10), 19. kör: Palotabozsok–Borjád, Dunaszekcső–Báta, (mindkettő 04.20., 16.30), Szársomlyó–Görcsönydoboka, Lippó–Babarc, Kölked–Geresdlak, (mindegyik 04.21., 16.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában