Kézilabda

2024.04.27. 20:33

Nagyot hajrázott, de lecsúszott a pontról a Komló a PLER ellen

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Nem alakult jól a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata számára az NB I. 23. fordulója. Az utolsó előtti helyezett PLER-Budapest az első játékrész hajrájában elkezdett felülkerekedni a hazaiakon, s néggyel is vezetett a szünet előtt.

A fordulást követően csak az 52. percben kezdte el ledolgozni a hátrányát Marosán György együttese, ugyanakkor közel állt hozzá, hogy teljesen eltüntesse. Az utolsó másodpercekben Váczi Milán állhatott a büntető pontra, de Kránitz védte hétméteresét, így eggyel alulmaradtak a komlóiak.

Carbonex-Komló–PLER-Budapest 25–26 (8–11)
Férfi kézilabda NB I., 23. forduló. Komló, 800 néző.
Komló: Merkovszki, Granics – Váczi 7 (4), Szöllősi 1, Varga Sz., Urbán 2, Jerkovics 4, Ács P., Rotim 2, Melnicsuk 3, Orbán B., Veszelinovics 1, Bogdancs 2, Menyhárt 3, Vekics. Vezetőedző: Marosán György.
PLER: Kránitz, Takács Á. – Várszegi 1, Groff, Tóth Á. 1, Sunajko 3, Simotics 4, Andelics 5, Szkokán 2, Bak, Holdosi, Fodor 4, Markez 6 (3), Farkas T. Vezetőedző: Tamás Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában