Kosárlabda

2024.04.16. 20:11

Nem volt kérdés: két sima győzelemmel továbbjutottak a pécsi lányok

Móga Richárd

Forrás: NKA Universitas PEAC Női Kosárlabda Klub

Fotó: Viktor REBAY

Félelmetesen kezdte az NKA Universitas Pécs élvonalbeli női kosárlabdacsapata a rájátszás második körét az ELTE BEAC ellen hazai pályán, így pozitívan lehetett várni a párharc második felvonását.

Igaz, az első negyedben tartotta a tempót a fővárosi együttes, a második etapot viszont fölényesen behúzta a baranyai alakulat. A második félidőt sem vette félvállról Jovan Gorec csapata, sőt, futószalagon jöttek a szebbnél szebb megoldások, így tovább duzzadt a különbség.

A végjátékra teljesen elfogyott a házigazda, így az NKA Universitas Pécs tovább küzdhet az ötödik helyért és a nemzetközi szereplésért.

ELTE BEAC–NKA Universitas Pécs 56–88 (23–26, 12–25, 17–22, 4–15)
Női Kosárlabda NB I., Rájátszás az 5-8. helyért, második mérkőzés. Budapest. Vezette: Frányó, Rózsavölgyi, Dr. Popgyákunik. ELTE BEAC legjobb pontszerzői: ANGYAL 18/6, MORGAN 10/3. NKA Universitas Pécs legjobb pontszerzői: WALLACE S. 23/9, MÉRÉSZ 14, WENINGER 11/3, KISS A. 11.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában