Kézilabda

2024.04.05. 20:00

Rengeteg energia kell a Csurgó ellen a Komlótól

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Mozgalmas napok állnak a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata, s annak vezetősége háta mögött, hiszen folyamatosan folytak az egyeztetések már a jövő évi együttes kialakításáról. Ezek során kiderült, hogy Melnicsuk Viktor és Ante Granic már nem a Bányász mezében képzeli el a jövőjét, viszont Merkovszki Pál és Matko Rotim még egy évre aláírt. Mellettük egy új játékost is köszönthetnek majd a szurkolók, Mohammad Siavoshi Shah Enayati, az iráni válogatott kapusa, és csapatkapitánya érkezik majd Romániából.

Mindezek előtt viszont még fontos mérkőzéseket kell megvívnia a gárdának az NB I. 2023/2024-es kiírásában kezdve a szombaton 18 órakor kezdődő Csurgó elleni találkozóval.

Ősszel a Bányász bravúrgyőzelmet ért el Somogyban, hiszen hárommal verte ellenfelét, amely jelenleg a hatodik helyet foglalja el a tabellán, négy ponttal gyűjtött többet, mint a tizedik Komló. Szurkolói előtt hasonlóan kiváló meccset akar vívni a riválissal Marosán György együttese, de a vendégek is nagyon vágynak már arra, hogy újra megízlelhessék a győzelmet, ugyanis a legutóbbi három meccsükön a Budakalász, a Szeged és a Ferencváros ellen is kikaptak. Különösen fájhat, hogy a Fradi csak eggyel volt jobb náluk.

– Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, amit elkezdtünk a tavaszi szezonban – fogalmazott Váczi Milán a Csurgó elleni meccsről a klub felületein. – Nagyon sok energia és koncentráció kell ahhoz, hogy itthon tarthassuk a két pontot.

A szombati program: Budakalász–Telekom Veszprém (17.00), Carbonex-Komló–Csurgó, NEKA–Eger, Gyöngyös–Dabas, Szeged–PLER-Budapest, Fejér B.Á.L.-Veszprém–Balatonfüred (18.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában