Hírek

2014.04.06. 15:13

Választási részvételre buzdít Bajnai

Bajnai Gordon nagyobb választási részvételre buzdított a kormányváltás érdekében az MTI-hez vasárnap délután eljuttatott közleményében.

MTI

Az Együtt-PM vezetője arra hívta fel a szavazók figyelmét, hogy a magas részvételi arány, egyben nagyobb esélyt jelen a kormányváltásra.
 "Még, még, még! (...) "Kormányváltók szavazzatok!" - fogalmazott a politikus.

Bajnai Gordon közleményébe arra buzdított, mindenki fogjon meg egy rokont, egy barátot és egy szomszédot és vigye el szavazni, "mert akkor nemcsak a kétharmadot bonthatjuk le, hanem kormányt is válthatunk, sőt (...) visszaszoríthatjuk a szélsőjobboldal előretörését is".

Felhívta a figyelmet arra, hogy vasárnap délig arányaiban kevesebben mentek el voksolni, mint négy éve, ami szerinte a Jobbiknak és Fidesznek kedvezhet.

A továbbiakban úgy vélekedik, hogy a választók többsége elégedetlen a kormány teljesítményével és "ki van akadva az Orbán-rezsim viselt dolgain".
 "Nincs még késő, meg lehet csinálni: egyenként elbuknánk, de együtt győzni fogunk!" - fogalmazott közleményében Bajnai Gordon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!