Ingatlanajánló

2023.03.12. 12:30

A hét szépe: egy medencés ikerház Kozármislenyben

A Medencés ikerház Kozármislenyben kívül-belül kényeztető és egészséges életre serkentő helyszínekkel várja új tulaját. A megyei szépség a helyi kínálaton belül igazán vonzó. Hát még ha az árát is eláruljuk…

Kozármisleny északi lakótelepén, egyszintes, nappali + 2 hálószobás, tágas konyha-étkezős, önálló garázzsal rendelkező, újszerű ikerház eladó.

 

Az épület műanyag nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, a fűtés és a világítás okos rendszeren keresztül működtethető. A minden napok kényelmét tovább fokozza a belső és külső kamera rendszer, valamint a 3D-s házimozi rendszer rejtett mennyezeti vetítővászonnal. 

 

Az ingatlan fűtéséről saját cirkó gázkazán gondoskodik, rezsi költsége nagyon kedvező, az éves fogyasztási keretet nem lépik túl. Az igazán hangulatos, 680 m2-es saját telekrészen elhelyezkedő ingatlan kertjében fedett terasz, műfüves lábtengó pálya, kerti grill terasz és egy ellenáramoltatóval felszerelt medence is kialakításra került. 

 

További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!