Ingatlanbazár

2023.06.18. 20:15

Örökpanoráma, borospincével 135 millióért

Mediterrán gyümölcsöskert, ötletes megoldások, és egy 52 négyzetméteres terasz várja új tulajdonosát ebben a havihegyi házban.

Ha van 135 milliója, most a végtelenségig elidőzhet ennek a csodálatos ingatlannak a teraszán, és gyönyörködhet az örökpanorámában.

“[...]Pécs -Havihegyen örökpanorámás, mediterrán stílusú, többszintes családi ház eladó!

Pécs-Havihegyen, a Havihegyi úton, 1059 nm-es telken lévő 210 nm-es, kétszintes + beépített tetőteres, örökpanorámás családi ház, mediterrán stílusú gyümölcsöskerttel és borospincével új tulajdonost/családot keres.
A ház K-Ny-i tájolású, 1984-ben épült, 1994-ben alakították át először és 2000-ben a tetőtér beépítésével együtt újították fel teljeskörűen és szigetelték az épületet.

 

A felújítás során a háromfázisú villamos hálózat is ki lett alakítva, így akár tető szolár (napelem) kiépítése, elektromos autó töltése is megoldható.
Az ingatlan Bramac tetővel, fa nyílászáróval, Velux tetőtéri ablakokkal, hőálló redőnnyel, kandallóval, kondenzációs gázkazánnal és 3 inverteres fűtő-hűtő klímával, elektromos kapuval és biztonsági rendszerrel felszerelt.
Az alsó szinten található: konyha-étkező-spejz, fürdőszoba-wc, kandallóval ellátott nappali és egy 52 nm-es terasz, ahonnan csodálatos kilátás tárul a szemünk elé.

 

A második szinten található: két nagy szoba az egyikhez tartozik egy terasz,és egy félszoba (jelenleg dolgozószobának kialakított, régebben gyerek szobaként funkcionáltak), fürdőszoba (káddal)-wc.
A tetőtér beépítésekor két nagyobb szoba, egy gardróbszoba és egy fürdőszoba – wc lett kialakítva.
A házban a szintek között egy vas-szerkezetű, fa lépcsős, nyitott lépcsőházban lehet közlekedni.

 

A ház alagsorában található a háztartási helység (mosógép-szárítógép), a kondenzációs gázkazán, egy gardrób szoba és egy kisebb műhely.
Két nagyobb autó számára biztosított, elektromos kapus garázs található a ház mellett, ami az alagsorból is megközelíthető.
Az épület bejárat előtt egészen a garázsig fűtött járda biztosítja a biztosságos közlekedést télen.
A mediterrán stílusú kert gyümölcsfákkal és szőlővel van beültetve, folyamatosan gondozott.
Egy hangulatos kis pince bújik meg a kert bejáratánál egy hatalmas diófa árnyékában.
A ház jelenlegi kialakítása tökéletesen megfelel vállalkozások és többgyermekes, többgenerációs családok számára is.
Jöjjön, nézze meg és szeressen bele! [...]”

Még több csodás házat találhat az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!