Ingatlanajánló

2023.07.29. 16:40

Kuriózum: kétszintes lakás Pécsett, két fürdővel

Bama.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

90 négyzetméter, 3 szoba és 2 szint van abban a lakásban, amelyre a helyi ingatlanpiacon figyeltünk fel. Mindez az orvosi egyetemtől 8 percre gyalog, de a belváros sincs messzebb. Ha ez nem lenne elég, a teljes bútorzat is benne van az árban. Aki óckodik a régi társasházaktól, annak van egy hírünk: 2015-ös az épület!

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

Pécsett az egyetemváros és belváros között kínálunk eladásra egy igazi ékszernek számító ingatlant, az Alajos utcában! Ez egy modern, 2015-ben épült nyolc lakásos társasházban található, bruttó 90 m²-es belső kétszintes lakás.

A lakás TELJES BÚTORZATTAL eladó.

Az ingatlan ideális választás lehet befektetőknek vagy diákok családosok számára.Az orvosi egyetem mindössze 8 perc sétára található, míg a belváros is mindössze 8 perces sétával elérhető.A környék csendes, ugyanakkor mégis forgalmas, így minden fontos szolgáltatás, üzlet és közlekedési lehetőség elérhető a közelben.Az ingatlan nagyszerűen kialakított, és minden igényt kielégít. A lakásban két fürdőszoba, két hálószoba, egy amerikai konyha és egy nappali található.

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan gázfűtéses, így a rezsi rendkívül kedvező. Energetikailag is kiváló minőségű, amely tovább növeli az ingatlan vonzerejét. Az elektromos kapu garantálja a biztonságot, igény szerint lehetőség nyílik arra hogy a zárt belső udvarban béreljünk kocsibeállót.
Az ingatlanhoz tartozik egy saját tároló.[...]”

Még több  modern lakást, házat találhat az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!