Ingatlanajánló

2024.01.14. 12:00

Mutatjuk, milyen a tökéletes panoráma

A Pécs, Mecsekoldalon található ingatlanból ugyanis ez tárul a nézelődő elé: elképesztő panoráma. Ráadásul a 340 négyzetméteres ház minden szegletét alaposan átgondolták, így a teraszokról és - az okos tervezésnek köszönhetően - szinte valamennyi helyiségből a tökéletes panoráma látványa tárul elénk.

Bama.hu

Pécs Mecsekoldalon,(belvároshoz és az erdőhöz is közel) eladó egy 340m2-es, kivételes panorámával rendelkező családi ház.

 

A 2008-ban, gondosan kivitelezett és megépített ingatlant 1022m2-es, gondozott kert öleli körül.

 

A földszinten valamint az emeleten 2-2 fürdő-wc, 4 hálószoba, 2 gardrób, amerikai konyha-étkező, nappali valamint társalgó kapott helyet. A teraszokról valamint a tökéletes tervezésnek köszönhetően szinte valamennyi helyiségből tökéletes panoráma látványa tárul elénk.

 

Az alagsorban került kialakításra a borospince, kazánház, 4db tároló(összesen 80m2) valamint a 2 kocsi beállására alkalmas garázs is. Az ingatlan szigetelt, műanyag nyílászáróval, elektromos alumínium redőnyökkel, riasztóval, hűtő- fűtő klímákkal, napkollektorral valamint ciszternával ellátott. 

 

A ház fűtéséről Buderus kazán gondoskodik (padló és radiátoros fűtés) valamint a nappaliban található, egyedi építésű cserépkályha biztosítja az otthon melegét.

 

HA A PÁRATLAN PANORÁMÁT, A FRISS LEVEGŐT , A TÖKÉLESEN LOKÁCIÓT ÉS A GONDOSAN MEGÉPÍTETT INGATLANT KERESI, AKKOR EZ AZ ÖN OTTHONA!

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!