Ingatlanbazár

2024.04.20. 17:46

Felújított ház 10 millióért? Mágocson van ilyen!

Ráadásul az ingatlanhoz tartozó telek is hatalmas, így akár további bővítésben is gondolkodhat, ha a 100 négyzetmétert kevesli. A ház teljes körű felújításon esett át, új vezetékeket, nyílászárókat és modern burkolatokat kapott, így minden adott a kényelmes és stílusos életvitelhez.

 

“Fedezze fel ezt a nemrégiben felújított családi házat Mágocson, amely kényelmes és modern otthont kínál a város szélén!

Ingatlan Jellemzői:

Az ingatlan egy 2133 négyzetméteres telken található, ami elegendő helyet biztosít a család számára és még további lehetőségeket rejt magában.

Belül teljeskörű felújításon esett át, új villany és vízvezetékekkel, modern burkolatokkal, valamint új nyílászárókkal rendelkezik, így minden adott a kényelmes és stílusos életvitelhez.

A ház belső elrendezése ideális, 2 tágas szobával, egy nagy amerikai konyhás nappalival és egy kényelmes fürdőszobával.

A fűtés elektromos fali panelekkel megoldott, ami könnyen szabályozható és hatékony.

A külső felújítás (tető + külső vakolat) még várat magára, így az új tulajdonos személyre szabhatja az otthont az ízlése szerint.

A melléképületek lebontásra kerültek, így tágasabb udvar nyílik az új lehetőségek előtt.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy saját otthonává tegye ezt a modernizált házat Mágocson! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megnézhesse ezt az elbűvölő ingatlant!”

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 
 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!