Kék hírek, bulvár

2009.03.01. 17:24

Rugós kést, boxert, gázpisztolyt is lefoglaltak a rendőrök

Egy rugós kést, boxereket, valamint egy gázpisztolyt is lefoglaltak szombaton a rendőrök Komlón, ahol a cigány önkormányzat és a Magyar Gárda tartott megmozdulást.

M.B.

Amint arról hírt adtunk, szombaton Komlón egyszerre és egymáshoz közel tartott rendezvényt a Magyar Gárda és a cigány önkormányzat. Az eseményen összességében több százan vettek részt, és mindkét megmozdulás rendbontás nélkül fejeződött be. A rendőrség ugyancsak komoly erőkkel volt jelen a városban, egész nap fokozott készültségben álltak.

A rendőrök több, a közbiztonságra veszélyes eszközt is lefoglaltak. Zsobrák Péter, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Dunántúli Naplónak elmondta, egy büntető-, és hat szabálysértési feljelentést kezdeményeztek. Többek között egy rugós kést, boxereket, valamint egy gázpisztolyt is lefoglaltak. Mindemellett kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt is indítottak eljárást, valakit ugyanis kábítószeres állapotában igazoltattak. A rendőrség arról nem közölt információkat, hogy a szóban forgó tárgyakat a két demonstráló szervezet tagjaitól, avagy az eseményeket szemlélőktől foglalták-e le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!