Kék hírek, bulvár

2014.11.02. 20:22

Baranyai temetőket lopott végig a Békés megyei művirágtolvaj

Himesháza, Kékesd, Erzsébet és Geresdlak temetőiből lopott rendszeresen művirágokat a battonyai férfi. Most zárták le a tavalyi ügyet.

police.hu

Egy középkorú battonyai férfi ellen javasol vádemelést a Mohácsi Rendőrkapitányság, aki a nyomozók megállapításai szerint tavaly március és április hónapban Himesháza, Kékesd, Erzsébet és Geresdlak község temetőiből rendszeresen lopott művirágokat. A rendőrök miután beazonosították a férfit, megtaláltak nála száznegyvenkilenc darab művirág csokrot, melyek összértéke több tízezer forint.  A férfi kihallgatásán feltáró jellegű, beismerő vallomást tett, azt mondta, hogy eladásra szánta a díszeket.

Ellene harminchat rendbeli üzletszerűen, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt szabadlábon hagyása mellett folytatott büntetőeljárást a Mohácsi Rendőrkapitányság. A nyomozók 2014. október 27-én lezárták a büntetőeljárás rendőrségi szakaszát és valamennyi iratot vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!