Kék hírek, bulvár

2016.04.01. 12:14

Önkielégítést végzett - Skype-on közvetítette

Nőnek adta ki magát, így vette fel a kapcsolatot a sértettel, hogy aztán szemérmet sértsen.

DG (Forrás: Pécsi Törvényszék)

Jövő héten kedden kezdődik annak a férfinak a tárgyalása, aki a vád szerint tavaly januárban előre kitervelten, valótlan női adatokkal regisztrálta magát Skype-on, majd meghívta a sértettet is, és üzenetet küldött neki, mellyel a sértett nő érdeklődését felkeltette.

A sértett a vádlott kérésére bekapcsolta a kamera funkciót, mely a vádlottat láthatóvá tette. Miután a vádlott erre tudatosan készült, amint észlelte, hogy a sértett láthatóvá tette őt, a saját lakásában, számítógépe előtt önkielégítést végzett, magát deréktól lefelé félmeztelenül mutogatta. Ezt követően  több alkalommal, további öt női név alatt megpróbált kapcsolatba lépni a sértettel oly módon, hogy a sértett Facebook profilján megtalált női nevek alatt regisztrált a Skype-on.

A vádlott 2015. januártól májusig tartó időszakában további három másik nővel próbált meg kapcsolatot teremteni ugyanezen céllal a Facebook közösségi oldalon keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!